Största live-kokshowen för allmänheten med 4-rättersmiddag startar 2026 i fem städer

08.12.2025 | av Betty Bossi

Uhr Lästid : 2 minuter


Betty Bossi

08.12.2025, Betty Bossi och DAS ZELT lanserar en nyskapande kok- och middagsshow som kombinerar kulinarik, underhållning och scenframträdanden. I morgon, fredag den 5 december, finns det 10 procents rabatt på de två första showerna i Winterthur.


Med detta format tar Betty Bossi och DAS ZELT sina första steg in på ny mark: Showen förenar en live-tillagad fyrarättersmiddag på scen med moderator, komedi, multisensoriska sceniska effekter och interaktion med publiken.

En premiär i schweizisk live-underhållning

I mobila showkök från Miele kommer rätterna tillagas direkt inför 684 gäster. Moderatorn Nicole Berchtold leder kvällen, komikern VdNYHQ, YDQLü bidrar med humoristiska inslag, och Betty Bossi- köksproffset Marcela Gschliesser visar tekniker i realtid och delar med sig av kökstips som enkelt kan användas i det egna köket.

Kulinariken utgör den dramaturgiska röda tråden: Varje menydel representerar ett schweiziskt landskap - från berg, skog och äng till stadsöken. Ljud, bilder och dofter anknyter till dessa teman och gör showen till en uppslukande upplevelse.

En födelsedagstårta för Betty Bossi

Till Betty Bossis 70-årsdag kommer födelsedagstårtan att förfinas tillsammans med en Lindt Maître Chocolatier. Publiken får inblick i den mörka Lindt EXCELLENCE-chokladens värld och deltar i en chokladprovning. Biljetter finns på www.bettybossi.ch/dinner-spektakel - på fredag den 5 december med en engångsrabatt på 10 procent på de första två showerna i Winterthur. Förhandsförsäljningen erbjuder också en presentidé för den kommande julsäsongen.

Ytterligare information: Föreställningar:

- Winterthur: 30 och 31 januari 2026
- Oensingen: 6 och 7 mars 2026
- Luzern: 19 och 20 juni 2026
- Basel: 12 och 13 september 2026
- Solothurn: 6 och 7 november 2026

Inblick i fyrarättersmenyn:
Apero - BERG: Schweiziskt specialitetsfat
Förrätt - SKOG & ÄNG: Ägg med svamp och inlagda grönsaker
Huvudrätt - FÄLT & TRÄDGÅRD: Duett av kalvkött eller vegetariska selleribiffar
Dessert - FÖDELSEDAG: Chokladmousse med Lindt EXCELLENCE

Mediakontakt:
Viviane Bühr
Chef för företagskommunikation
Betty Bossi
Tel. +41 44 209 19 73
kommunikation@bettybossi.ch

Redaktörens anmärkning: Bildrättigheterna tillhör respektive utgivare.


À retenir de cet article: « Största live-kokshowen för allmänheten med 4-rättersmiddag startar 2026 i fem städer »

Betty Bossi

Betty Bossi är Schweiz främsta kulinariska företag. Sedan 1956 har den fiktiva kocken och kultfiguren Betty Bossi visat alla den enklaste vägen till njutning - med enkla och säkra recept, smarta köksredskap och innovativa matprodukter.

Med stor passion utvecklar vi produkter och tjänster kring matlagning, bakning och njutning längs hela värdekedjan: från receptidé till nya matprodukter till kulinarisk iscensättning på bild och video. På så sätt inspirerar och stöttar vi alla på den enklaste vägen till njutning.

Obs: Texten "Om oss" är hämtad från offentliga källor eller från företagsprofilen på HELP.ch.

Källa : Betty Bossi, pressmeddelande

Originalartikel på tyska publicerad den: Grösste Publikums-Live-Kochshow mit 4-Gänger startet 2026 in fünf Städten


Automatisk översättning från tyska med stöd av artificiell intelligens. Innehållet har granskats för svenskspråkiga läsare. Endast originaltexten i pressmeddelandet är juridiskt bindande.